BejelentésPH-csoda-Lúgosítás
SuperGreens, PH csoda, zöld lötty

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 


ÚJ BIOLÓGIA / BELSÕ FÉNY / EGÉSZSÉG


SEJTLÚGOSÍTÁS


A test elsavasodásának problémája és annak megoldása


tired_man.jpgIsmer valakit, aki folyton fáradt?
tired_man2.jpgAllergiás?
Cukorbeteg?
Magas a vérnyomása?

Problémás a bõre?
Túlsúlyos?

Lassan mindezt természetesnek vesszük.
Lassan az a csoda,ha valakinek nincs ilyen ismerõse...
Az egyre modernebb gyógyszerek ellenére miért vagyunk mégis egyre betegebbek és fáradtabbak?
HOVÁ SZIVÁROG EL AZ ÉLETENERGIÁNK?microbi.jpgA probléma valódi oka nem a kórokozókban rejlik!
A legújabb kutatások szerint a betegségeknek egyetlen közös oka van: A TEST ELSAVASODÁSA. Ha ezt az okot kezeljük,a testünk helyreállítja egészségét! Az Új Biológia azt állítja, hogy csupán egyetlen betegség létezik. Sokan közülünk úgy érzik, ez nehezen hihetõ, de a kutatások szerint ez így van. Ez a betegség a test túlsavasodása, ami alapvetõen a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak köszönhetõ. Ez a túlsavasodás vezet sejtszintû károsodáshoz és ahogy a sejtek kezdenek tönkremenni, mikroorganizmusok alakulnak ki belõlük. Ezután a testben megtörténik a mikroorganizmusok túlszaporodása és ahogy ezek erjesztik a testünkben lévõ cukrot, ahogyan erjesztik a fehérjéinket és zsírunkat, méreganyagokat termelnek amelyeket savaknak nevezünk. Ezek produkálják azokat a tüneteket, amelyek betegségként foglalhatók össze.


Rendeljen próbaterméket regisztráció és kötelezettség nélkül!Ár:20000Ft+1890 posta

Online rendelés itt!  Telefonos rendelés és segítség: 06-30-606-9170

Tehát csupán egy kezelés van. Ha csak egy megbetegedés van, akkor csak egy kezelés létezik, és ez a kezelés természetesen nem más, mint megszakítani ennek a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak a ciklusát és lúgosítani, energizálni a testünket. Az átlagos táplálkozás túlnyomórészt savasító ételekbõl áll (pl. cukor, húsok, tejtermékek, gyümölcsök, élesztõvel készült kenyerek), közel 90%-ban. Az ideális arány 20% savasító és 80% lúgosító étel. Ha valaki a táplálkozását elmozdítja abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségû vizet fogyaszt, ez az egyensúlyhiány korrigálható és így helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, és ez hatással van az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bõr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolkodás), valamint a szerveinkre (betegség, fáradtság).

A túlsúly nem más, mint a test normális reakciója a túlsavasodásra.

fat_man.jpgA zsírsejtek megkötik a savakat, és elszállítják õket a létfontosságú szervek közelébõl, hogy megvédjék õket a sav roncsoló hatásától. Lúgos környezetben a test eléri az ideális súlyát. Ahhoz hogy ezt elérjük naponta több kiló friss zöldséget kellene elfogyasztanunk, azonban ezt majdnem lehetetlen kivitelezni. Sokkal hatékonyabb megoldásnak tûnik az erre a célra kifejlesztett készítmények fogyasztása, amely 49 féle biotermesztésû zöldség és növény speciális koncentrátuma valamint túl azon, hogy lúgosítja a szervezetet, energiával is feltölti a sejteket, több oxigénhez juttatja a vért. Több mint 120 féle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet számára. Ebbõl egy napi adag kb, 1,5 kg zöldség elfogyasztásával egyenértékû.

A készítmények nem a betegségek gyógyítására valók, hanem a szervezet sav-lúg egyensúlyának helyreállítására. A gyógyulást az egyensúlyba került test maga végzi el, nem a termék.


Online rendelés itt!


 Legfontosabb termékeink, hatásuk, összetételük:


 


 


 


Caps MycoDetox II


 


Ez a hatásos sejt-méregtelenítő és tisztító csoport megvédi a sejteket a baktériumok, az élesztő-, penész- és egyéb gombák, valamint az alkohol és a cigarettafüst által létrehozott méreganyagoktól. A MycoDetox I-ben lévő magas töltésű kolloidok azonnal felszívódnak a szervezetben, és kedvező hatással vannak a vérre és a nyiroksejtekre. A MycoDetox II. lassabban emésztődő kolloidkapszuláiból felszabaduló kolloid részecskék a szervek és a szövetek számára jelentenek további segítséget.


 


Összetétele: MycoDetox I: demineralizált víz, kolloidális N-acetil-cisztein, molibdén, L-taurin, nikkel, B12, B6, ásványi sejtsók. MycoDetox II: (kapszulánként) 400 mg tiszta N-acetil cisztein, 200 mg tiszta L-taurin, MSM szerves kén.


 


LL Caprilenic


 


A kaprilsav megszünteti az élesztőgombák – különösen a candida törzs – által okozott fertőzést az élesztőgomba elleni gyógyszerek gyakran tapasztalható mellékhatásai nélkül. Az undecilénsav még hatásosabb; a két csoport együtt természetes és hatékony módon kontrollálja az élesztő-, penész- és egyéb gombákat. A Candida hatásos ellenszere.


 


Összetétele: demineralizált víz, kolloidális kaprilsav és undecilénsav


 


 


 


Caps Fibrada Plus


 


Biztosítja a napi rostszükségletet, és segíti az emésztőrendszert a mérgek és salakanyagok ürítésében. A Fibrada készítmény olyan növényi rostokat is tartalmaz, amelyek létfontosságú alkáli sókat juttatnak a szervezetbe.


 


Összetétele: rebarbaragyökér, vajdiógyökér, Cascara Sagrada, Psyllium magok, alma-pektin, búzakorpa, ír moha, bentonit, ehető algalevél, lucerna, petrezselyemlevelek, kalcium-aszkorbát, d-kalcium-pantotenát, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid, nátrium-szulfát.


 


 


  


LL BioLight 1 oz


 


Az NADP (nikotinamid-adenin-dinukleotid-foszfát) a sejtek energiafelvételéhez nélkülözhetetlen, természetes koenzim. Minél több energiára van szüksége a sejtnek, annál több NADP-t használ fel. Ebben az egyedi kolloid formában az NADP a sejtek vitalitásának közvetlen kiegészítő forrása.


 


Körmök, fogak erősödnek, a szilicium-dioxid megköti a kalciumot és más elemeket. A benne lévő ezüst gyorsítja a folyamatokat. Megszűnteti a fájdalmakat.


 


Összetétele: demineralizált víz, NADP koenzim, ezüst, ionizált szilícium-dioxid.


 


 


 


SuperSoy Powder 90 gramm


 


Kiegyensúlyozza a hormonműködést, méregteleníti a vért, segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a fertőzésektől, és akadályozza a rák kialakulását elősegítő enzimek működését.
A kiegyensúlyozhatatlan étkezés következtében a szervezetünkben lerakódott savak elvonják a vérből az oxigént, amire pedig szükségünk lenne az emésztési folyamathoz. Így nem elégetjük, hanem erjesztjük a táplálékot. A szója olyan különleges összetevőket tartalmaz, melyek akadályozzák ezt a folyamatot; továbbá segítik a testet, hogy az egyéb, terhelést okozó tényezőkkel megbirkózzon. Ezen kívül még csökkenti a cukorészséget.


 


Összetétel: fiatal csíráztatott szója, maltodextrin, lecitin


 


 


  


LL Chromium/Vanadium (Króm/vanádium)


 


A króm segít az inzulinnak a zsíranyagcserében, izommá alakítja a fehérjét, és energiává a cukrot. A két ásvány együtt fontos szerepet játszik az LDL-koleszterin szintjének csökkentésében és a HDL-koleszterinszint növelésében.


 


Összetétele: demineralizált víz, króm, vanádium


 


 


 


                               LL Silver Plus


 


Az ezüst nagyon fontos nyomelem, amely katalizátorként működik, és megakadályozza a baktériumok, valamint a gombák anyagcseréjénél lezajló enzimfolyamatot. Katalizátorként működik az egészséges új sejtek keletkezésében is.


 


Összetétele: demineralizált víz, ezüst, arany, réz, titán, ásványisejtsó-keverék.


 


 


 


 


 


Caps SpectraZyme


 


Ez a kettős célú formula a baktériumok, élesztő- és egyéb gombák széles körét tartja ellenőrzés alatt, valamint segíti a szervezetet a fehérjék, zsírok és szénhidrátok lebontásában.


 


Összetétele: undecilénsav, kaprilsav, olívalevél-kivonat, rizsliszt, sárga lórom, vörös lóhere, fokhagyma, pau d’arco, lipázok, bromelain, papain, amiláz, szilícium-dioxid, cellulóz, H-vitamin, cianokobalamin (B12), folsav és magnézium-sztearát.


 


 


 


Caps Marine Lipids/ Borage Oil (Tengeri halolaj/Borágó-olaj)


 


Ez a készítmény az esszenciális Omega-3 zsírsavakat EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav) biztosítja, amelyek nélkülözhetetlenek az agy és a szervezet számára. Jó hatással vannak az energiaháztartásra, az agyműködésre, a bőrre, az izomnövekedésre, és csökkentik a nem esszenciális zsírok lerakódását, így csökkentve a szívbetegségek kockázatát.


 


Összetétele: tengeri halolajok, sáfrányosszeklice-olaj, borágó-olaj, E-vitamin.


 


 


Caps Sagrada


 


Ez a gyógynövénykeverék felpuhítja és feloldja a bélfalon megülő makacs lerakódásokat.


 


Összetétele: Cascara Sagrada, rebarbaragyökér, Psyllium mag (porított), borbolyagyökér, gyömbérgyökér, lapulevél, eperlevél, édesgyökér, goldenseal, ánizskapormag (porított), málnalevél, cayenne bors, kalcium-foszfát, vas-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-foszfát és nátrium-szulfát.


Mészöly Kálmán gyógyulása vasárnap óta közismert tény


 


2008. március 30-án Mészöly Kálmán mesélt a zöld ital hatásáról az Ő életben. Köszvénye, magas vérnyomása és cukorbetegsége jött rendbe. Mészöly Kálmán nemzetünk büszkesége, én személy szerint boldog vagyok, hogy erőben , egészségben folytathatja munkáját...


 


VIDEÓ: http://atv.hu/videotar/meszoly_kalman_az_esti_frizbiben.htmlPostai utánvétellel:

1havi adag: 20.000,-+1.770,. 1 doboz110gSuperGreens , 1ozpHcsepp, 1 falkon, ajándék DVD, CD2havi adag: 32.000,-+1.910,- 1 doboz180gSuperGreens, 2ozpHcsepp, 1 flakon, ajándék DVD, CD


 


2havi adag: 36.000,-+1.910,- 2 doboz110gSuperGreens, 2db 1ozpHcsepp, 1 flakon, ajándék DVD, CD


3 havi adag:48.000,-+2.210,- 3doboz110gSuperGreens, 3 db 1ozpHcsepp, 1 flakon, ajándék DVD, CD4havi adag:45.000,-+2.210,- 1 doboz440gSuperGreens 4ozpHcsepp, 1 flakon, ajándék DVD, CDTörzsvásárlói regisztráció esetén melyhez szükséges egy internetes vásárlásra
alkalmas bankkártya,vagy hitelkártya,vagy dombornyomott kártya,stb,ÖN 15%kedvezményben részesül.

1havi adag: 18.000,- 1doboz110gSuperGreens , 1ozpHcsepp2havi adag: 27.000,- 1doboz180gSuperGreens,  2ozpHcsepp


2havi adag: 30.000,- 2 doboz110gSuperGreens, 2db 1ozpHcsepp, 2flakon (=2 db start csomag)


3 havi adag:45.000,- 3doboz110gSuperGreens, 3 db 1ozpHcsepp, 3 flakon, (=3 db start csomag)4havi adag: 38.000,- 1doboz440gSuperGreens,  4ozpHcsepp
4havi adag: 60.000,- 4 doboz110gSuperGreens, 4 db 1ozpHcsepp, 4 flakon, (=4 db start csomag)


Hírek
Koós János és a lúgosítás

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=102057

tovább >>


Zsuzsa

Mészöly Kálmán gyógyulása vasárnap óta közismert tény 2008. március 30-án Mészöly Kálmán mesélt a zöld ital hatásáról az Ő életben. Köszvénye, magas vérnyomása és cukorbetegsége jött rendbe. Mészöly Kálmán nemzetünk büszkesége, én személy szerint boldog vagyok, hogy erőben , egészségben folytathatja munkáját... VIDEÓ: http://atv.hu/videotar/meszoly_kalman_az_esti_frizbiben.html

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!